Frisør i Bergen

Hvilken frisør i Bergen er best?

Mange liker å ha en fast frisør slik at de ikke trenger å forklare hver gang hvordan de ønsker håret. Hvis man velger en fast frisør er det viktig at denne frisøren leverer det du ønsker hver gang du har behov for klipp eller behandling av håret.

Hvis man av en eller annen grunn må bytte frisør, er det praktisk å undersøke litt slik at man velger en man blir fornøyd med. Hvis man ikke kjenner til hvilke frisører som er bra i området man bor i, så kan man spørre venner til råds. Når man skal ha en fast frisør er det viktigste at frisøren forstår hva du ønsker slik at du blir fornøyd med klipp eller behandling.

Det kan være mange grunner til at man ønsker å bytte frisør. Det kan for eksempel være fordi man flytter, eller fordi frisøren man benytter velger å tilby sine tjenester et annet sted. Hvis man er usikker og ikke kan få råd fra venner, så kan det være lurt å velge en kjede-frisør. På den måten kan man velge en annen person neste gang hvis man ikke er helt fornøyd. Det er ikke bare om man får det man ønsker hos frisøren som betyr noe. De fleste tilbringer raskt en time, kanskje også mer, i frisørstolen, og da kan det være viktig at frisøren også er bra å kommunisere med. Noen vil også sette pris på om man kan forlate frisøren med en ny time slik at man ikke glemmer å bestille neste gang.

Bytte frisør

Når man er kommet til det punktet at man må bytte frisør, så ønsker de fleste at dette byttet skal foregå så knirkefritt som mulig. Det beste er om man kan bytte til en annen frisør i samme salong hvis man ikke har flyttet, men hvis ikke det er mulig, så kan det være mulig å finne en tilsvarende frisør i samme kjede. Et minimum man bør oppsøke, er at man finner en frisør som kan klippe eller behandle slik du ønsker, eller gi gode råd slik at du kan gjøre endringer om det passer seg slik. Noen liker forutsigbarhet når man finner en ny frisør, men andre synes også det er spennende med nye råd og nye samtaler med andre frisører hver gang. Hvis man er av den typen som helst vil ha litt forutsigbarhet, passer det bra med en frisør som oppfordrer til å bestille ny time før man drar. I dag er det også mange som ønsker å benytte nettbestilling for å bestille time. Ikke alle ønsker å ringe eller møte opp hvis det ikke er nødvendig, og valget kan da i noen tilfeller falle på frisørsalonger som tilbyr timebestilling på nett.

Ramsvik Frisør Bergen

Gode råd

Gode råd er bra for de fleste. Mange blir gående i flere år med en hårstil som er utdatert fordi de ikke blir gjort oppmerksom på at man kunne passet en annen stil bedre. Man kan derfor få mye igjen for å ha en frisør i Bergen som gir gode råd når det passer, men som likevel klipper slik man ønsker hvis man ikke ønsker å endre på noe man synes fungerer.